mihai-constantin-voluntar-8310040_54246400Tinerii Viitorului sunt acei copii din România care au nevoie de sprijinul nostru pentru a se putea dezvolta la capacități maxime.

Suntem alături de ei și așa te sfătuim și pe tine să faci. I-am urmărit îndeaproape pe tinerii instituționalizați din București și am văzut că au vise frumoase care merită să fie îndeplinite. Îi sprijinim, dar este nevoie de mai mult.

Lansăm astfel, platforma www.tineriiviitorului.ro, spațiu dedicat implicării materiale a tuturor celor care vor să ofere un viitor sigur tinerilor instituționalizați din România. Te așteptăm pe TineriiViitorului.ro cu o donație simbolică: 10 lei astăzi vor fi neprețuiți pentru un tânăr care după 18 ani este abandonat și de sistemul național de protecție socială. Iar pentru cei care gândesc în perspectivă, există varianta de redirecționare a 2% din impozitul pe venit. (termen limită de depunere a formularelor este 25 Mai) Grăbește-te, mai e puțin până departe! Află mai multe pe www.tineriiviitorului.ro.