FORMULAR CANDIDATURĂ – CLICK AICI

Afis PM Final - rezolutie redusa             Povestea Mea este un demers de empowerment comunitar intreprins de Asociația Desenăm Viitorul Tău. Ne propunem astfel să punem în prim plan povești de viață ale unor oameni ce au plecat la rândul lor dintr-un centru de plasament, cu scopul de a crea în mentalul colectiv un loc pentru copilul institutionalizat, a-l face mai vizibil și a diminua din stigma atașată condiției sociale.

            Credem că e cazul să luăm atitudine. Vom invita oameni să se “dezbrace” de prejudecăți, și să vorbească deschis, direct despre ce înseamnă să nu crești în sânul instituției familiei nucleare, pentru că dacă nu vorbim despre un lucru, atunci, acel lucru devine invizibil, iar dacă devine invizibil, pentru cei mai mulți dintre noi încetează să mai existe. Ne întâlnim pentru a ne sărbătorii realizările ca și grup, a ne încuraja, motiva și inspira reciproc.

              Daca ai putea să te întorci în timp, când ai avut tu perioada cea mai neagră – ce ti-ai spune? Aceasta este provocarea pe care o lansăm astăzi și care va continua timp de o lună. Ne adresăm celor ce au fost, la un moment dat, parte din sistemul de protecție socială, crescând într-un centru de plasament.

         Dacă dorești să fii parte a acestui eveniment te încurajăm să aplici, completând formularul online disponibil aici FORMULAR CANDIDATURĂ – CLICK HERE!

            CONFERINȚA POVESTEA MEA se va desfășura pe data de 20 noiembrie 2014 la Casa de Cultură a Studenților București (Situat pe Calea Plevnei Nr. 61).

            Formatul este interactiv și liber; poate varia de la o sesiune la alta în funcție de tipul de prezentare pe care și-o imaginează speakerul – istorisire personală, anecdote, alegorii, diverse ateliere sau alte activități cu rol în închegarea unei comunității incluzive și coezive, din care copii și tinerii să simtă că fac parte. Fiecare expunere va fi unică încercând să ofere o experiență și o perspectivă diferită.

            Ne dorim ca la acest eveniment să ia parte cât mai mulți tineri din sistemul de protecția copilului cu vârsta peste 14 ani.

            Proiectul este realizat cu sprijinul Băncii Comerciale Române – BCR.