Euro TineretAsociația Euro Tineret din Teleroman s-a alaturat cauzei noastre și sâmbătă, 12. 10. 2013, au sărbătorit și promovat, în sprijinul nostru, „Ziua Educației Nonformale”, alături de tinerii de la Liceul Mircea Scarlat din Alexandria, copiii de la Școala Generală din comuna Dracea și copiii de la Grădinița nr. 7 din Alexandria. Activitățile s-au derulat la Asociația Catalactica Alexandria (Sala Mare).

Copiii și tinerii au învățat și s-au distrat alături de membrii asociației Euro Tineret, astfel că ei au participat la diferite ateliere, precum: ateliere de pictură (desene pe hârtie, pictură pe față și mâini), atelier de dans și un atelier de antreprenoriat social: s-au comercializat prăjituri de casă, iar fondurile strânse s-au donat construcției Centrului de Tineret, proiect al asociației noastre.

„Suntem bucuroși și mândri pentru ajutorul pe care l-am primit din partea celor de la Euro Tineret. Sunt un exemplu de dăruire și sprijin, un exemplu pe care fiecare dintre noi ar trebui să îl urmeze. Ei sunt dovada că ONG-urile din România trebuie să se sprijine unele pe celelalte. În fond, luptăm pentru un scop comun: acela de a face societatea să funcționeze mai bine, fie că luptăm pentru tineri (insituționalizați, dependenți de droguri, săraci etc.), pentru natură și animale, pentru cultura și tradiția românească, pentru drepturile omului, în general, etc.” Vișinel Costel Bala – Președintele asociației Desenăm Viitorul Tău.

Așadar, dorim să le mulțumim din toată inima celor de la asociația teleromăneană Euro Tineret pentru implicare, pentru că ne sunt alături. Ei sunt un pilon important al Centrului nostru.

 

Echipa Desenăm Viitorul Tău