EchitatieWeekendul tocmai s-a încheiat, din păcate. Și spunem din păcate, deoarece, cu mâna pe inimă putem spune că a fost unul dintre cele mai frumoase weekenduri din ultima vreme. Și cum să fie altfel, dacă duminica acestea ni le-am petrecut cu tinerii de la Centrul de Tineret dedicate formării Tinerilor Instituționalizați, prin proiectul viața ta, responsabilitatea noastră.

Pentru a varia activitățile, le-am pregătit o surpriză de care s-au bucurat enorm – am fost cu toții și am luat cursuri de echitație. Nu vă putem descrie în cuvinte bucuria și entuziasmul pe care le-au simțit copiii, cât au călărit. Caii sunt, cu adevărat, niște animale excepționale, altfel nu ne explicăm cum se face că nimeni nu mai voia să se dea jos de pe cal și să plece acasă.

Dar pentru noi, membrii Desenăm Viitorul Tău, dincolo de distracția de care am avut parte, cea mai mare satisfacție a fost să-i vedem pe copii atât de fericiți. Zâmbetul și bucuria lor au fost pentru noi cel mai frumos cadou al acestui sfârșit de săptămână și dovada că merită cu orice sacrificiu, material sau spiritual, să luptăm pentru înființarea unui Centru de Tineret dotat cu săli încăpătoare și materiale didactice.

Și cât de curând vom reuși acest lucru. Ei (copiii din centrele de plasament) merită toată dragostea și munca noastră. Fără să greșim, spunem că tot ceea ce facem este înnobilat de fericirea lor.

Evenimentul din acest weekend a fost susținut de Vișinel și Echipa de la Clubul de Echitatie București – Băneasa.

Echitatie