Un zambet pentru fiecareVă mai amintiți Campania de Crăciun ?
Echipa DVT își amintește cu drag de această campanie deoarece a fost un adevărat succes pentru Asociația  Desenăm Viitorul Tău.

Și  cum Mos Crăciun a fost foarte mulțumit de spiridușii DVT , aceștia dăruind peste 400 pachete pline cu dulciuri, fructe, jucării și hăinuțe,  le-a povestit și prietenilor lui despre experiența frumoasă prin care a trecut alături de ei. Nu vă spunem ce bucuroși am fost când la asociație a sunat “nimeni altul” decat Iepurașul, să ne ceară ajutorul. Nu este de mirare că reacția noastră a fost: Iepurașul ne-a cerut nouă ajutorul!!! 🙂

Așadar, pentru că ați fost mereu alături de noi și pentru ca fără voi nu am putea să realizăm nimic, va anunțăm că până pe data de 10 Aprilie demarăm campania  de sărbători prin care dorim să strângem cât mai multe dulciuri și jucării, pentru copilașii instituționalizați din București. Campania se numește “Un zâmbet pentru fiecare ” coordonată de Anca Cujbă, coordonatorul de voluntari al Asociației.
Suntem convinși că sunt familii în care cei mici și cei mari au șansa să scrie și să le dea părinților o scrisoare destinată lui Moș Iepurilă, completată cu jucăriile pe care și le doresc. La fel de convinși suntem că sunt și copilași care nu au cum să scrie o scrisoare către Iepurilă, pentru că nu au un părinte căruia să-i dea scrisoarea. Acești copilași spera la orice jucărie!

De aceea, vă așteptăm să ne contactați la adresa de e-mail ancamariacujba@gmail.com sau la numarul de telefon 0766593253 pentru mai multe informații cu privire la cum puteți să donați aceste jucării sau dulciuri. Nu contează dacă aveți o singura jucărie, dacă reușim să strângem de la fiecare câte o jucărie este într-adevăr un succes.

Vă mulțumim că ne sunteți alături!