uraDacă bine vă mai aduceți aminte, noi împreună cu Universitatea Româno-Americană am încheiată deunăzi un parteneriat prin care oferim o bursă de 3 ani pentru ca un tânăr instituționalizat să-și poate continua studiile.

Dintre candidații care s-au înscris pentru obținerea bursei, asociația noastră l-a ales pe Cristian A. P., un tânăr instituționalizat din Caracal, care dorește să studieze în cadrul Facultății de Economia Turismului Intern și Internațional. Universitatea Româno-Americană a ales, la rândul său, un candidat pe numele Georgiana E. A. care v-a intra, alături de Cristian în etapa finală pentru câștigarea bursei.dvt

Până la aflarea câștigătorului, noi vrem să vă spunem că ceea ce ne-a convins să-l alegem pe Cristi a fost entuziasmul de care a dat dovadă și faptul că este pregătit și decis să își construiască un viitor frumos: „Aș vrea ca, după absolvirea facultății să obțin un loc de muncă adecvat dorințelor și pregătirii mele, dar cred că nu-l voi găsi în orașul meu natal, ci într-un oraș unde există mai multe posibilități. Mi-ar plăcea să lucrez cu oameni buni profesioniști, receptivi și ușor adaptabili la cerințele economiei de piață. Sper că dând dovadă de profesionalism, receptivitate, voi reuși să obțin un loc de muncă”.

Vă ținem pumnii!

 

Echipa Desenăm Viitorul Tău