FINAL - Desenam Viitorul Tau fJoi, 29 august 2013 se va deschide oficial primul Centru de Tineret dedicat Tinerilor Instituționalizați din București.

Este vorba despre un proiect-pilot al asociației noastre, de care suntem foarte încântați. Sediul se află în apartamentul vicepreședintelui nostru, Virgil. Este primul și cel mai important pas pe care îl facem pentru a reuși să construim un centru așa cum ni-l dorim, pentru a ne putea desfășura activitățile educative nonformale cu tinerii noștri dragi.

Vă putem spune că centrul a fost gândit pentru a-i ajuta pe tinerii insituționalizați să se insereze mai bine pe piața muncii și în cadrul societății, după ce vor părăsi centrele de plasament. Așadar, Asociația Desenăm Viitorul Tău a gândit o serie de activități educative nonformale prin care să îi poată ajuta pe tineri. Lucrăm cu echipe de oameni profesioniști – psihologi, actori, artiști plastici, formatori, specialiști în resurse umane și nu numai – pentru a le oferi copiilor instituționalizați șanse reale de dezvoltare personală și profesională.

Am muncit mult pentru a ne realiza visul și iată că eforturile noastre dau rezultatele scontate. Este un proiect unic în țara noastră și ne dorim ca voi toți, cei care îi înțelegeți importanța, să fiți alături de noi. Avem nevoie de toată susținerea pe care ne-o puteți oferi.

Urmăriți-ne în continuare activitatea. Noi vă vom ține la curent cu toate progresele pe care le facem. În curând, vom posta fotografii de la evenimentul de deschidere al centrului și vă vom povesti cum a fost.

 

Echipa Desenăm Viitorul Tău