The GuardianPublicația britanică The Guardian ne transmite povestea unuia dintre cei care au ajuns în orfelinatele lui Ceaușescu când avea câteva luni, în anii comunismului, într-un articol cu titlul “Copiii lui Ceausescu”.

Vișinel petrece 10 zile de călătorie în trecutul tumultuos cu jurnalista , alături de Ovidiu Țită (secretarul general al asociației) și jurnalista Ana Maria Ciobanu (Decât o revista), împreună creionând ceea ce avea să apară astăzi în The Guardian.
Ceea ce este de remarcat în această experiență este legătura lui Vișinel cu asociația Desenăm Viitorul Tău care este o parte din el și de care se mândrește oriunde merge – “Este ceea ce căutam de foarte mult timp”. Alături de o echipă frumoasă din cadrul asociației Vișinel reușește să aducă un zâmbet tinerilor instituționalizați din București și nu numai.
Vișinel Balan, în vârstă de 27 de ani, avea doar două luni când a fost plasat într-un centru de copii din Bacău, în luna august 1987. Făcea parte dintr-o familie în care era al 13-lea copil…. Află povestea președintelui accesând site-ul The Guardian.