FINAL - Desenam Viitorul Tau f_vectorizedDragilor, în primul rând ne bucurăm să ne reauzim. Trebuie să vă spunem că nu numai pentru asta ne bucurăm, ci și pentru că pășim pe un drum nou. Un drum deja bătătorit de Vișinel Costel Balan prin cei doi ani plini de proiecte și evenimente de succes, sub egida Asociației “Împreună Desenăm Viitorul”.

 

Același Vișinel Costel Balan, o emblemă a tinerilor instituționalizați din România, a decis să rupă relațiile cu Asociația “Împreună Desenăm Viitorul”, pe care chiar el a înființat-o, și să își canalizeze energia, priceperea și dorința de a face lucruri mărețe pe o nouă construcție numită “Desenăm Viitorul Tău”.

 

După cum ați observat, elementele de cultură organizațională nu au fost șterse cu buretele, ba din contră, iar singurul lucru pe care “Desenăm Viitorul Tău” îl aduce la nivel de imagine este o nouă pagină de Facebook. Totuși, ce ne diferențiază de Asociația “Împreună Desenăm Viitorul” este intenția de a duce la capăt unul dintre proiectele noastre de suflet, și anume Centrul de Tineret pentru Formarea Tinerilor Instituționalizați.

 

Vom continua să Desenăm Viitorul și vom face acest lucru cu un set nou de creioane colorate, poate mai ascuțite ca oricând. Numai mâine nu-i poimâine și vom fi cu toate actele în regulă. Identitate vizuală avem, putere de muncă – din belșug și, ceea ce este cel mai important, avem formată o echipă, gata să creioneze proiecte și activități noi.

 

Echipa Desenăm Viitorul Tău