LasermaxxDuminica aceasta am petrecut-o tot cu joc și voie bună. Clubul LASERMAXX a fost gazda noastră la distracție. Astfel, membrii Desenăm Viitorul Tău și copiii de la Centrul Sf. Spiridon din Sector 4 au avut ocazia să petreacă o zi minunată unii alături de ceilalți. Și pentru asta dorim să le mulțumim cu tot dragul celor de la LASERMAXX.

Acum, să vă facem puțin în ciudă și să vă povestim cum e treaba. La club a fost ca la „război”: fiecare dintre noi a primit o armă-laser și ne-am împărțit în mai multe tabere. Cel sau cea care avea să doboare cei mai mulți inamici, aduna cele mai multe puncte și devenea eroul/eroina războiului. Se pare că de această dată, eroul nostru s-a dovedit a fi tocmai Vișinel, președintele asociație noastre. Dar nu e bai. Nu s-au supărat nici copilașii și nici voluntarii pentru că, pentru a sărăbători victoria, Vișinel ne-a cinstit pe toți cu ceva bun de mâncare și cu câte un suc. Doar așa face un adevărat erou!

Una peste alta, se pare că de la un weekend la altul, activitățile cu cei mici sunt din ce în ce mai interesante și mai captivante. Încă o dată vrem să le mulțumim celor de la LASERMAXX pentru sprijinul lor și pentru că ne-au oferit nouă și copiilor un weekend memorabil. Adevărul este că acolo unde distracția este adevărată, nu mai contează vârsta.

Duminica viitoare sperăm să avem parte de activități la fel de distractive. Pe moment, vă salutăm. Nu uitați să fiți mereu cu un gând bun și cu dragoste, alături de copii și de noi!