TE_M3007În perioada 10-13 Iulie, la Bran a avut loc cea de-a patra ediție a Connection – proiect realizat de Impact Hub, BCR și Erste Stiftung.

Reunind 60 de oameni de succes din România din varii domenii, din sfera ong-urilor, antreprenoriatului, economic, politic sau jurnalistic. Toate aceste medii s-au întrunit la Complexul Wolf, Bran pentru a se întreba pe ei înșiși și apoi a povesti cine sunt și care este călătoria mea prezentă? Cum am ajuns aici? Care au fost cele mai mari provocări până acum și cum le-am depășit? Ce m-a ajutat să fac asta? Care este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat până acum și cum mi-a schimbat asta perspectiva? și un an de acum, unde mi-aș dori să fiu și ce mă poate duce acolo?

În urma intrării în finala Bursei Binelui 2013, BCR ne-a invitat și pe noi să fim părtași acestei lumi noi, în care oamenii de succes demască povești cutremurătoare.

Speakerii au fost: Cosmin Alexandru, Cristi Lupșsa; Istvan Mar; Mona Nicolici; Radu Crăciun; Raluca Mohanu; Vlad Mixich.

Programul acestui eveniment:

Joi, 10 Iulie – ziua este dedicată pentru o călătorie pentru a explora perspective și povești. Fiecare va avea în grijă întrebările amintite mai sus. Fiecare își va spune povestea fie ea de succes sau de eșec. Vom învăța ce înseamnă perseverența și cum ne putem descurca atunci când nu mai suntem în zona noastră de control și cum putem schimba lumea fără să fim noi în control.TE_M1635

Vineri, 11 Iulie – O continuare a zilei de Joi, identificând modul în care poveștile și faptul că le spunem cu voce tare ne influențează. Care au fost provocările și cum le-am combătut.

Sâmbătă, 12 Iulie – rescrierea poveștilor avute și un univers nou de posibilități. Ne adresăm noi întrebări: ce s-ar fi întâmplat dacă am fi procedat altfel, pentru a ne ajuta să găsim noi soluții la probleme pe care le-am mai putea confrunta pe viitor.

Duminică, 13 Iulie – punerea în practică a ceea ce am lucrat până acum. Punem la bătaie un proiect prin care tinerii să poată beneficia de experiențele noastre.

Bineînțeles, programul nu a fost atât de strict. Numeroase experiențe și informații au circulat, însă efectul a fost unul minunat. Rețeta succesului nu mai trebuie furată, ci învățată. Drumul de parcurs este de acum mult mai ușor de rezolvat, știind care sunt obstacolele și pașii de urmat. Ghidul rețetei succesului poartă următorii pași:  Chemarea, pragul, forța binelui, demonii, biruința, întoarcerea.

Mulțumim BCR și celorlalți organizatori, ImpactHub și Fundația Erste pentru minunata experiență și organizare.