1Dragi tineri,

Asociația Desenăm Viitorul Tău dorește să vă felicite pentru că ați trecut de examenul maturității – Bacalaureatul. Știm că ați avut emoții foarte mari și ați peterecut multe ore studiind, iar acum probabil vă gândiți încotro să porniți.

Noi avem o veste bună pentru voi. Universitatea Româno-Americană, în parteneriat cu Asociația Desenăm Viitorul Tău, oferă o bursă de studii unuia dintre tinerii instituționalizați care a demonstrat de-a lungul școlii seriozitate, perseverență și ambiție.

Vă invităm pe această cale să participați la concursul de înscriere pentru această bursă, care se va desfășura în două etape:

  • În prima etapă vor fi selectați un număr de tineri de către Asociația Desenăm Viitorul Tău;
  • În cea de a doua etapă vor merge doar candidații selectați, unde Universitatea Româno-Americană va alege persoana care va obține bursa.

Candidații ce doresc să participe vor trebui să redacteze o scrisoare de motivație prin care să ne convingă de ce merită să obțină această bursă. Scrisoarea de motivație se va  transmite pe adresa de email office@desenamviitorul.ro

Vă încurajăm să ne spuneți cât mai multe despre voi, ce profesie ați dori să urmați și unde vă vedeți într-un un orizont de 5 – 10 ani

Noi vă încurajăm să participați în număr cât mai mare, pentru a putea beneficia de această șansă pe care noi și Universitatea Româno-Americană vi-o oferim pentru a vă desena singuri un viitor frumos.

 

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați la tel. 0754035703, email: office@desenamviitorul.ro, persoană de contact: Bogdan MÂNDRU.