Afis invata ma sa invatAm petrecut clipe memorabile alături de copii și tineri deștepți, frumoși și talentați.  La începutul anului am demarat campania ”Învață-mă să învăț”, cu sprijinul Fondului Mega Image pentru Comunitate prin Fundația Comunitară București, Bibliotecii Metropolitane și deschiderii și colaborării minunte avută cu DGASPC-urile din sectoarele 3, 4 și 6, București.

Vrem să creștem gradul de conștientizare în rândul comunității în ceea ce privește problemele pe care le au acești tineri frumoși și să observați că ei nu sunt diferiți de restul copiilor românilor. Sunt tineri cu speranță,  care își doresc să reușească în viață.
În urma lucrului celor douăzeci de voluntari sârguincioși implicați în acest proiect, motivați și dornici să aducă o schimbare în viața tinerilor din apartamentele sociale din București, organizăm la Biblioteca Metropolitană Ion Neculce  expoziția ”Mie îmi place să fac teme”, în cadrul căreia veți putea observa roadele muncii beneficiarilor. Deschidem expoziția în data de 15 Aprilie, începând cu ora 10:00,  și o vom ține deschisă publicului larg până la sfârșitul lunii.
Vă așteptăm să ne fiți alături la deschidere și să vă bucurați de reușitele unui proiect atât de ambițios care și-a propus să aducă apetitul învățăturii în rândul tinerilor instituționalizați, folosind metode de educație non-formală.
Vă asigurăm că nu ne oprim aici, ci vom căuta să ducem tradiția acestui proiect mai departe.  Rămâneți alături de noi să vedeți noutățile pe care le aducem și urmăriți-ne și pe facebook: Desenam Viitorul Tau!