Gala Desenam Viitorul Tau (124)Duminică, 22 decembrie, la Conu’ Iancului (Zona Hala TRaian), a avut loc Gala Desenăm Viitorul Tău 2013. În cadrul evenimentului s-au decernat premii dedicate voluntarilor, managerilor de departamente și, nu în ultimul rând, partenerilor asociației Desenăm Viitorul Tău.

Titlul de “Managerul Binelui” a fost castigat de George Scarlat, managerul Departamentului de Marketing și Foundraising, pentru implicarea lui în nenumărate activități, programe și proiecte ale asociației.

Cătălin Gabriel Badea, cel mai nou voluntar al nostru, a câștigat premiul pentru “Voluntarul Ideal”. El a participat la activitățile propuse de noi și s-a ocupat, în special, de fetele de la Centrul de Tineret, chiar dacă nu era voluntar al ONG-ului nostru cu drepturi depline. Așadar, de astfel ne onorează și este voluntarul nostru ideal.Gala Desenam Viitorul Tau (105)

Managerul Departamentului de Comunicare și PR, Andra Arseni a câștigat titlul “Managerul anului 2013”. Andra a demonstrat că întotdeauna există timp pentru a te implica în comunitatea din care faci parte, chiar dacă lucrezi sau ai alte activități. Implicarea ei a fost și rămâne un exemplu pentru multi dintre noi.

Oana Rizescu, managerul Departamentului de Programe și proiecte a obținut titlul “Voluntarul inițiativelor”. De când este în asociație, Oana a propus multe dintre activitățile și proiectele asociației, demonstrând că merită pe deplin acest premiu.

SOL DESIGN (www.soldesign.ro) a câștigat titlul de “Creator de viitor” – ei sunt cei care au dat o nouă înfățișare asociației noastre. Au răspuns prompt la toate solicitările noastre și astăzi sunt partenerii noștri de încredere. Site-ul nostru poartă amprenta lor.

ADVERTICA (www.advertica.ro) a câștigat titlul “Inzivibilul susține creativitatea” – compania pe care nu o vezi, dar a căror rezultate sunt cunoscute tuturor. Ei sunt cei care asigură administrarea site-ului www.desenamviitorul.ro.

Tuturor acestor oameni și celor care nu au fost premiați, însă au avut activitate în asociație, le mulțumim în cel mai sincer mod cu putință.