logoVișinel Balan, președintele asociației Desenăm Viitorul Tău, a intrat în competiția organizată de Federația Volum – Gala Națională a Voluntarilor, pentru câștigarea titlului de voluntarul anului, în domeniul tineret. De asemenea, și proiectul „Construirea unui Centru de Tineret” a fost nominalizat pentru proiectul anului pe tineret.

Pentru a bifa și această reușită în portofoliul nostru, avem nevoie de tot sprijinul vostru. Vă rugăm, așadar, intrați pe http://www.galavoluntarilor.ro/finalist/visinel-balan-83 și http://www.galavoluntarilor.ro/finalist/infiintarea-unui-centru-de-tineret-118 pentru a vota. Vrem doar un click mic și nimic mai mult. Ne-ați fost mereu alături atunci când am avut nevoie de voi, așa că și acum sperăm că veți face la fel.

Gala Națională a Voluntarilor este un eveniment foarte important pentru toți cei care activează în acest domeniu. Noi suntem foarte fericiți că am reușit să fim nominalizați pentru două titluri în cadrul acestei competiții și sperăm că vom reuși să și câștigăm, cu sprijinul vostru.

Mulțumim din toată inima celor are deja au votat.