Mos Craciun DVT 2014 (284)Este a doua zi de Craciun…
Atunci când spunem Crăciun ne gândim la Moș Crăciun, acel bătrânel îmbrăcat în roșu și încărcat cu cadouri, la bradul împodobit de cele mai frumoase globuri și la masa plină de sărmăluțe și de cozonaci…dar pe lângă toate acestea, Crăciunul înseamnă de fapt nașterea lui Iisus, înseamnă iubire, speranță…
Desenăm Viitorul Tău în ultima perioadă a fost implicată cu tot sufletul în campania de Crăciun “Fii Mos Crăciun pentru un copil din centrul de plasament“, campanie coordonată de către Anca Maria Cujbă (Coordonatorul de voluntari a asociației). Prin această campanie ne-am dorit să pregătim un sac plin cu dulciuri și jucării, sac ce avea să ajungă la copilașii instituționalizați din București. Am pornit această campanie entuziasmați că vom aduce zâmbetul pe buzele acestor copilași. Mare ne-a fost uimirea să vedem cum într-un timp relativ scurt oamenii s-au mobilizat și au strâns foarte multe jucării, dulciuri, fructe, hăinuțe, ne-au adus chiar și un brad.
“Vinovați” de aceste cadouri frumoase, care au constituit sacul lui Moș Crăciun, sunt spiridușii “BCR”,”World Class” (Simona Negrilă terapeut la wordclass), Zaher Dass, și mulți alții care doresc să-și păstreze anonimatul.Mos Craciun DVT 2014 (207)
Cu ajutorul spiridușilor, Moș Crăciun a reușit să facă mulți ochișori veseli și cât mai multe zâmbete colorate.
Pe această cale vă mulțumim vouă “spiridușilor”, – frumoasă meserie aveți! …., și vă spunem un secret, sacul Mosului a ajuns până în Giurgiu, Bacău și Călărași (aproximativ 200 de copii au beneficiat de darurile spiridușilor). A auzit Moșul că acolo locuiesc niște copilași care își doreau să zâmbească și bineînțeles ca le-a făcut și lor o surpriză.
Am atașat și câteva poze din arhiva personală, poze cu acești ochișori despre care v-am vorbit și bineînțeles cu Moșul, care “fie vorba între noi” a dansat alături de copilașii aceștia minunați. Sper să nu vadă că l-am dat de gol :). Prin urmare, nu cred că mai este nevoie de cuvinte, pozele spun totul – (pozele sunt într-un cadru general respectând dreptul la protecția imaginii al copiilor).
Vă urăm în continuare Sărbatori fericite și La multi ani!
Anul 2015 să vă aducă și vouă niște ochișori veseli și zâmbete colorate. Sperăm sa ne urmăriți în continuare, avem foarte multe proiecte pentru anul ce urmează.