Un pedagog de Scoala NouaCă tot mai e puțin până începe școala, noi, Asociația Desenăm Viitorul Tău, Casa de Cultură a Studenților București, împreună cu o trupă simpatică de teatru, ne-am gândit să vă facem o invitație trăznet la un spectacol și mai și: „Un pedagog de școală nouă”, adaptare după I.L.Caragiale.

Așadar, pe data de 13 septembrie, începând cu ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților București – situată pe Str. Calea Plevnei Nr. 61, lângă Opera Națională București –  vă așteptăm cu mic, cu mare să ne bucurăm de o super piesă de teatru și de o distribuție pe măsură.

Spectacolul este unul educațional și dedicat în special copiilor și tinerilor, însă oricine dorește să participe este mai mult decât binevenit. Seara de teatru nu este ca oricare alta, participanții având parte de foarte multe surprize. Printre altele, actorii vă invită  la un toast și la un debate pe marginea unor subiecte foarte interesante.

De asemenea, intrarea este liberă, dar vrem să vă precizăm că în sală va exista o cutie pentru donații (donațiile nu sunt obligatorii, dar ajută). Toți banii care se vor strânge, vor fi oferiți unui tânăr insituționalizat pentru ca acesta să își poată continua studiile. Prin urmare, vom avea parte de o seară de teatru educativă, amuzantă și de binefacere.

Noi vă așteptăm cu brațele și inima deschise. Pentru detalii, vă rugăm să ne contactați la tel. 0743365469 sau email office@desenamviitorul.ro.

 

Echipa Desenăm Viitorul Tău

                        &

               ACTORII