peisaj-iarna-munteAsociația noastră, Desenăm Viitorul Tău, cu sprijinul Direcției Județene de Sport și Tineret Sibiu și Victor Lucian Ionescu, a organizat în weekendul 6 – 8 decembrie Tabăra de Teatru Sport dedicată tinerilor instituționalizați, în localitatea Raul Sadului, Sibiu.

 Alături de noi au mers 7 copii cu care desfășurăm weekend de weekend activități în cadrul Centrului de Tineret. Pentru a ne bucura de zilele frumoase pe care le-am prins la munte, ne-am aventurat în câteva drumeții, pentru a admira peisajele și pentru a vizita Mănăstirea Cozia, ocazie cu care am făcut și puțin sport. Seara, ne-am încălzit în jurul unui frumos foc de tabără care i-a încântat la culme pe copii.

De asemenea, am participat și la câteva seminarii de educație non-formală: unul de teatru, în care am făcut improvizație, un altul în care ne-am implicat în activități pentru dezvoltarea personală și un seminar în care am discutat despre educație ca parte a dezvoltării noastre.

În ultima zi de tabără, Badea Cătălin Gabriel, voluntar al centrului de tineret, ne-a făcut tuturor surpriza de a le dărui copiilor din centrul de plasament câte un cadou consistând în rechizite.

Este de prisos să vă spunem cât de bine ne-am distrat împreună și cu cât chef am început această nouă săptămână de muncă. Așa excursii să tot avem.