978045_10151534458100933_1022875073_o“Între Crăciun și Revelion, în timp ce eram la birou, am găsit pe Facebook un reportaj cu Vișinel Balan. Curiozitatea m-a făcut să îl citesc și am rămas impresionată de optimismul și dorința lui de a ajuta copiii instituționalizați. De foarte mult timp îmi doream să devin voluntar, dar nu aveam curaj să încep o astfel de activitate.

Cu timpul am realizat cât de importante sunt educația, formarea și societatea în care trăim. Pentru a deveni oameni frumoși avem nevoie de îndrumare și multe “modele” care să ne ajute să ne ridicăm.

În clipa în care am vizitat site-ul Desenăm Viitorul Tău (eu sunt de meserie Inginer Constructor – desenul făcând parte din meseria mea, curiozitatea m-a făcut să vizitez acest site, să văd cum se îmbină desenatul cu educația copiilor din centrele de plasament), am simțit că această organizație creionează idealurile mele în ceea ce privește dezvoltarea copiilor instituționalizați. Ajutând acești copii să evolueze, cream o societate mai bună, mai valoroasă.

Sunt o persoană optimistă, care visează la o lume mai bună, fără violență, în care binele învinge. Prietenii îmi spun ca am un suflet foarte mare, deoarece eu sunt împlinită atunci când reușesc să îi ajut pe cei din jurul meu și când le aduc zâmbetul pe buze. Îndemnul asociației Desenăm Viitorul Tău de  a “nu uita să zâmbești mereu (nu de alta, dar științific vorbind, faci mai multe riduri dacă stai încruntat 🙂 ).” m-a amuzat teribil și m-a făcut să realizez că este momentul să trec peste orice bariere și să încep activitatea de voluntar, la care visam.

Căldura cu care am fost primită m-a convins că aici este locul meu. Am rezonat cu oamenii de aici, cu proiectele derulate de D.V.T., cu copii care participă la activitățile noastre.

Pentru mine, D.V.T. este ca o familie și împreună vom reuși să creionăm o lume mai bună!