Membrii Asociației Împreună Desenăm Viitorul Tău i-au scos în oraș pe copiii din Centrul Sf. Marcellin Champagnat din București (1)Distracție și multe zâmbete, așa poate fi caracterizată ziua de duminică, 21 aprilie 2013, când Patinoarul AFI Palace Cotroceni a găzduit primul eveniment desfășurat de noua echipă a Asociației Desenăm Viitorul Tău.

 

Ziua de duminică a 20 de tineri de la Centrul de plasament Sf. Marcellin Champagnat din București a fost colorată de Asociația Desenăm Viitorul Tău. Copiii au patinat la unison cu voluntarii asociației și, dacă nu au mai făcut-o înainte, au fost îndrumați de George, patinator cu experiență, astfel încât să domine gheața de sub acoperișul centrului comercial AFI.

 

Apoi, tinerii au stat la masă cu membrii asociației, prieteniile legându-se extrem de rapid. Această frumoasă ieșire, care s-a încheiat la teatru, nu se putea concretiza fără ajutorul lui George Scarlat, Assistant Manager la AFI Cotroceni, căruia Vișinel Costel Bălan îi mulțumește pe această cale în numele tuturor voluntarilor și membrilor Asociației Desenăm Viitorul Tău.