Când eram mici, părinții obișnuiau să ne spună că dacă am fost cuminți tot anul, va veni Moșu’ și la noi. Dar dacă nu… Imaginați-vă ce ați fi simțit dacă vi s-ar fi întâmplat să nu găsiți nimic sub brad.

Din fericire pentru noi, cei care am avut norocul să creștem într-o familie cu posibilități materiale normale, dimineața de Crăciun a reprezentat mereu un motiv de bucurie: pesemne, peste noapte, Moș Crăciun ne așezase sub brad mașinuța, păpușa sau cartea cu povești preferate. În schimb, pe copiii crescuți în centrele de plasament, Moș Crăciun îi cam evită sau “își mai trimite ajutoarele” binevoitoare cu câteva dulciuri și portocale.

Anul acesta, noi, VOCEA COPIILOR ABANDONAȚI, ne-am hotărât să îl aducem pe Moș Crăciun pentru cei 10 copii care fac parte din programul nostru. Dorim să le bucurăm sufletele cu câte o bicicletă. Nu cred că au visat vreodată că ar putea primi așa un dar de Crăciun, iar surpriza ar fi o adevărată fericire pentru ei, dar și pentru cei care doresc să ne ajute cu planul nostru. Costul total al bicicletelor, 10 la număr, ar fi undeva la 3000 de lei. O sumă mare, pentru noi, ca ONG, dar realizabilă cu sprijinul donațiilor voastre.

O parte dintre costuri le vom acoperi cu banii primiți pe tableta cu tastatură pusă la licitație Vișinel Balan. Pentru restul banilor, sperăm cu toată inima că există donatori care vor să ne ajute. Împreună putem împlini nu unul, ci zece visuri.

Avem încredere că anul acesta ochii copiilor se vor umple cu lacrimi de încântare și nu de durere. Vor simți că, indiferent de statutul lor de copii ai nimănui, cineva se gândește și le este alături. Până la urmă, Crăciunul înseamnă să-l celebrăm pe cel care a venit să se sacrifice pentru noi. Ce prilej mai bun de a ne arăta recunoștința, decât printr-o faptă bună?

Pentru donații vă recomandam platforma noastră de donații online accesibilă direct de aici – click aici

Beneficiar: ASOCIAȚIA DESENĂM VIITORUL TĂU

Adresa: Str. Soseaua Snagov 135, Bl. D4, Sc. 1, Ap. 2, Comuna Snagov, Sat Snagov, Jud. Ilfov, Romania

Tel:+40 743365469

Cont IBAN: RO49INGB0000999903725993

Bank Name: ING BANK

Name of bank branch:  ING Office Balcescu

SWIFT CODE: INGBROBU

Bank adress: Bd. Nicolae Balcescu nr. 22, sector 1, Bucuresti

CUI: 31885786