logoLuna aceasta, asociația noastră a încheiat un  parteneriat cu cei din asociația ÎngerAlb, prin care noi vom organiza diverse activități de educație non-formală.

Prima întâlnire cu tinerii de la ÎngerAlb a avut loc chiar de Crăciun, când Vișinel, Anca, George și Cătalin au jucat rolul lui Moș Crăciun pentru nu mai puțin de 16 copii. Legătura dintre noi și copii, care s-a creat foarte repede, ne-a făcut să ne dorim colaborara pe tot parcusul anului cu acești tineri, nu doar de sărbători.

Așadar, primele întâlniri au început de pe 18 ianuarie și se vor ține o dată la două săptămâni. Printre activitățile pe care am început să le desfășurăm, se numără: ieșiri la teatru, ateliere pentru stimularea creației și gândirii, ateliere de dans, ateliere de pictură etc.

Săptămâna aceasta suntem deja la a treia întâlnire,  iar legătura dintre noi și copii se sudează din ce în ce mai bine, așa cum ne-am dorit, de altfel.  Pentru asta vrem să îi mulțumim, în special, vicepreședintei noastre, Anca Cujbă, atât pentru încheierea parteneriatului, cât și pentru coordonarea proiectului.

De asemenea, cu această ocazie, vrem să vă informăm că activitățile noastre nu vor mai putea avea loc în sediul pe care cu mare efort am reușit să îl deschidem. Am fost forțați de împrejurări să căutăm un alt loc de desfășurare a atelierelor, pentru a nu cauza neplăceri vecinilor de pe scară. Până la soluționarea definitivă a acestei probleme, George Scarlat a reușit să obțină o sală de clasă de la Liceul P.T.T.R., unde ne vom întălni weekendurile viitoare cu copiii.

Exceptând această mică neplăcere, că doar nu putea fi totul perfect J, noi suntem în continuare mulțumiți de roadele muncii noastre și de faptul că avem din ce în ce mai mulți prieteni și susținători.

Vă transmitem salutări calde,