desenam viitorul tau la mogosoaia (3)“O duminica insorita, petrecuta intr-un spatiu regal, cu oameni deosebiti, la un gratar savuros”, asa s-ar rezuma evenimentul organizat duminică, 29 aprilie 2013, de Asociația Desenăm “Viitorul Tău”.

 

Vișinel Costel Bălan, echipa Desenăm Viitorul Tău și copiii de la Centrul de plasament Sf. Marcellin Champagnat din București au mutat voia bună din București la Palatul Mogoșoaia. Pretextul grătarului a fost unul foarte bine întemeiat, căci după multele energizere propuse de Vișinel, președintele asociației, copiilor le-a venit pofta de mâncare.

 

Echipele au fost împărțite “strategic”: unii la gratrar (cei mai pricepuți în ale gastronomiei, evident), iar alții la gasirea locului ideal pentru campare. După ce au fost stabilite aceste mici detalii organizatorice, totul a mers uns: grătarele sfârâiau, energizerele animau, lumea era fericită și se bucura de soare, de iarba verde și de adierea lacului.

 

Dupa o pauza de masă bine meritată, am încins o partida de fotbal plină de voie buna, unde lumea a uitat să mai tina scorul. 🙂 Am vizitat apoi împrejurimile castelului, s-au făcut poze o mulțime de poze și am stat la soare.

 

Echipa Desenăm Viitorul Tău.