Desenăm Viitorul Tău în Educația Non-Formală și-a găsit participanții!

Backup_of_Untitled-1În cadrul celui de-al doilea proiect pe 2014 al Asociației Desenăm Viitorul Tău – DVTEN, echipele de proiect vor număra pe lângă instituții publice și ONG-uri interesate și 12 tineri, dintre care 6 instituționalizați și 6 din famili obișnuite. Dacă de primii ne ocupăm împreună cu DGASPC-urile din București să îi selectăm, pentru tinerii între 14-26 ani din familii obișnuite competiția a fost deschisă în urmă cu aproximativ o lună și s-a încheiat în data de 13 Martie. Toți iubitorii de film, scenarii și viața pe platou de filmat, dar și cei curioși să vadă cum pot lua contact cu un nou mediu educațional, altfel decât la școală au fost invitați să se înscrie, trimițându-ne răspunsul la întrebarea: Ce înseamnă pentru tine educația non-formală, pe adresa offie@desenamviitorul.ro împreună cu datele lor de contact.

Membrii juriului desemnat proiectului: Vișinel Bălan, Adina Stoica (actori), Larisa Cristea (scriitoare), Anca Cujbă (lucrător de tineret) și Virgil Balan (psiholog) au avut o muncă destul de grea în a departaja participanții, fiecare prezentând răspunsuri originale, având viziuni diferite, ceea ce ne-a bucurat foarte mult! După o îndelungată dezbatere, comparându-se răspunsurile dar și în concordanță cu vârsta și interesele tinerilor, cei șase finaliști au fost aleși, precum și o listă de rezerve.

Vă prezentăm așadar, finaliștii și lista de rezerve, preliminarii, urmând ca după ce obținem confirmarea participării lor să anunțăm lista finală a participanților.

Finaliști:
1. Maria Draghici
2. Elena Usurelu
3. Catalina Neamtu
4. Otilia Velcu
5. Andreea Alexandra Matei
6. Octavian Manea

Rezerve:
_____________________________
7. Alexandra Scantee
8. Andreea Dinu
9. Gabriela Onu

Urmează ceea cu toții așteptăm, serii de ateliere de teatru, film, scenaristică și dezvoltare personală! Rămâneți alături de noi, pe www.desenămviitorul.ro și www.facebook.com/desenamviitorultau,  pentru a vedea cum se desfășoară acestea.

Asociația Desenăm Viitorul Tău le mulțumește tuturor celor care și-au arătat interesul de a participa la acest proiect extrem de important pentru noi!