Ca în fiecare duminică ne strângem cu mic cu mare la sediul Centrului EDFORSO – EDUCAȚIE, FORMARE, SOCIETATE și ne punem pe treabă. Tinerii ajung la sediu bine dispuși și cu o energie pozitivă. Ne strângem cu toții, ronțăim câteva gustărele, stăm puțin la povești și vorbim de săptămâna ce tocmai a trecut și după ne apucăm de treabă :).

Astăzi a avut loc primul curs de limba engleză ținut de Maria, profesoară de engleză ajutată de voluntarii asociației. Am fost puțin surprinși când am văzut cât de dornici sunt tinerii să învețe engleză și cât de deschiși erau la ce le povestea Maria. Ne-am prezentat cu toții, ne-am caracterizat fiecare în parte cu câte un adjectiv în limba engleză și după am început să învățăm distractiv. Ne-am jucat telefonul fără fir, am mai făcut un energizer și am vorbit despre ce ne propunem să învățăm mai departe la engleză și cum.

A fost o zi productivă și interesantă, Copii au dat dovadă de entuziasm și de deschidere către cursul care s-a ținut, iar pe viitor se pare că vom face treabă bună. Abia așteptăm să vedem cu vor decurge și următoarele cursuri cu Maria și abia așteptăm să auzim primele compuneri în engleză ale copiilor.

Have a nice day ! 🙂