OlandaCe credeti că mai face Echipa DVT?

Bineînțeles, numai lucruri frumoase :). Și ca să nu vă mai țin pe jar, vă povestesc de training-ul “Magia tradițiilor vechi” ce s-a desfășurat în Drogeham, Olanda, Asociația Desenăm Viitorul Tău fiind partener.
Anca Cujbă (coordonatorul voluntarilor) și Constantin Sprintenu au participat, la sfârșitul lunii Februarie, la un workshop foarte interesant despre tradițiile statelor participante. Au fost reprezentanți din Turcia, Italia, Olanda și România.
În decursul celor 10 zile, alocate pentru acest workshop, colegii noștri au avut parte de o experiență unică în comunitatea Drogeham din Olanda. Au învățat ce înseamnă să administrezi o fermă de animale, cum să ne pregătească nouă “la întoarcerea lor în Romania” mâncăruri cu specific turcesc, italienesc :), și mai ales au învățat noi tehnici de comunicare cu oamenii.
Ne bucuram pentru ei și le dorim să mai participe și la alte workshop-uri, pentru că dezvoltarea lor personala îi ajută în lucrurile pe care echipa DVT și le-a propus să le facă în cadrul asociației Desenăm Viitorul Tău.

Proiectul a fost finanțat de Comisia Europeană prin Programul ERASMUS +.