Adunarea GeneralaSfârșitul de săptămână, 7 – 9 iunie 2013, i-a găsit pe membrii Asociației Desenăm Viitorul Tău, într-un cadru nonformal, la malul mării, în stațiunea Eforie Sud. Scopul întâlnirii a fost atât sudarea colectivului, cât și discutarea unor probleme stringente ale tinerilor insituționalizați din România: elaborarea planului pregătitor al viitoarei Strategii Naţionale privind Protecţia Tinerilor aflaţi în Sistemul de Protecţie Specială.

Pe parcursul celor 3 zile petrecute împreună, Consiliul Director al asociației noastre și câțiva prieteni s-au interesat de situația școlară a tinerilor care beneficiază de sistemul de protecție specială, dar și de modul în care sunt tratați și priviți. Scopul nostru este de a dezvolta și implementa proiecte care să vină în sprijinul acestor tineri minunați, pentru a-i ajuta să se dezvolte ca indivizi și ca viitori piloni ai societății.Teambuilding

Și, pentru că uniți putem desena un viitor strălucit, am profitat de ocazia întâlnirii pentru a sărbători ziua de naștere a lui Vișinel Bălan, președintele asociației Desenăm Viitorul Tău (La mulți ani, încă o dată!). Astfel, primul teambuilding al asociaţiei a fost un adevărat succes, în care munca şi distracţia s-au completat perfect.

Cu această ocazie, mulțumim tutoror celor care se implică în activitatea noastră, care ne înțeleg și ne susțin în demersurile noastre de a oferi o șansă în plus celor care au nevoie și vă aşteptăm şi pe voi să vă alăturaţi echipei şi cauzei noastre!

 

Echipa Desenăm Viitorul Tău