FORMULAR ÎNSCRIERE

       Dacă ai crescut într-o casă de copii/apartament social sau centru rezidențial te invit să te “dezbraci” de prejudecăți și să vorbești deschis, direct despre ce înseamnă să nu crești în sânul familiei nucleare, despre povestea ta și despre cum crezi că poate ea să-i influențeze pe cei prezenți în sală, copii și tinerei aflați în prezent în sistemul de protecție a copilului. Ne întâlnim pentru a ne sărbătorii realizările ca și grup, a ne încuraja, motiva și inspira reciproc.

         Dacă ai putea să te întorci în timp, când ai avut tu perioada cea mai neagră – ce ți-ai spune? Aceasta este provocarea pe care o lansăm astăzi și care va continua timp de o lună. Ne adresăm celor ce au fost, la un moment dat, parte din sistemul de protecție socială, crescând într-un centru de plasament.DVT - Povestea mea (55)

         Dacă dorești să ne mărturisești experiența care te-a făcut azi remarcabil te încurajăm să aplici, completând formularul online disponibil aici FORMULAR ÎNSCRIERE – CLICK AICI!

           CONFERINȚA POVESTEA MEA – Ediția a IV- a se va desfășura pe data de 13 MAI 2017, în București (mai multe despre locația evenimentului pe parcurs) – începând cu ora 14:00.

             Formatul este interactiv și liber; poate varia de la o sesiune la alta în funcție de tipul de prezentare pe care și-o imaginează speaker-ul – istorisire personală, anecdote, alegorii, diverse ateliere sau alte activități cu rol în închegarea unei comunității incluzive și coezive, din care copii și tinerii să simtă că fac parte. Fiecare expunere va fi unică încercând să ofere o experiență și o perspectivă diferită.

          Ne dorim ca la acest eveniment să ia parte cât mai mulți tineri din sistemul de protecția copilului cu vârsta peste 13 ani.

Proiectul este realizat în colaborare cu Consiliul Tinerilor Instituționalizați