1 modificatNoi, membrii asociației Desenăm Viitorul Tău, dorim să mulțumim din toată inima tuturor celor care au donat pentru cauza noastră, prin Bursa Binelui, platforma online pusă la dispoziție de BCR.

Cu ajutorul dumneavoastră am mai trecut de un hop. Acum ne așteaptă etapa finală, decisivă. Tot ce vă putem ruga este să ne susțineți în continuare și să ne urmăriți activitatea de pe Bursa Binelui.

Vrem să vă anunțăm că oricum nu stăm degeaba cât luptăm pentru Bursa Binelui. Pe data de 29 august vom anunța, oficial, deschiderea primului Centru-pilot dedicat Tinerilor Instituționalizați din România. Evenimentul îl vom celebra prin intermediul unei conferințe de prese prin care ne vom arăta încă o dată recunoștința fața de dumneavostră, cei care ați donat, și față de Bursa Binelui și BCR.

Momentan, sediul se află în apartamentul vicepreședintelui asociației noastre, Virgil Gheorghe Balan, dar dacă vom câștiga competiția, vom fi cu un pas mai aproape de înființarea Centrului, într-un spațiu mai mare unde să putem desfășura activitățile educative nonformale cu tinerii insituționalizați.

Așadar, vă rugăm să fiți alături de noi până la final. Intrați pe Bursa Binelui și donați. O sumă mică, de la fiecare dintre dumneavoastră, înseamnă enorm pentru noi. Proiectul nostru este foarte ambițios, unic în România și chiar credem în șansa pe care o putem oferi copiilor insituționalizați prin educație. Vrem să credeți și dumneavostră.

 

Salutări,

 

Echipa Desenăm Viitorul Tău